Transportes-Logistica | PORTAL Restauración | PortalsCatalans.cat

Transportes Logistica. Trobades

Transports Cal Viladrich Sl

Calle estivella, 8
25280

El transporte de mercancias por carretera, la distribucion de cartas y paquetes y los servicios de agencia de transporte y mensajeria. quedan excluidas las actividades de regulacion especial, y en su caso se actuara por







Logistica Y Mudanzas Barea Sl.

POLIGONO INDUSTRIAL CONGOST ,Calle Viçens Ferrer 15
08530

Mudanzas, Guardamuebles, Montaje de mobiliario, Alquiler de trasteros, Guardamuebles,







Mudanzas Barcelona

Carrer de Sant Fructuós, 84, Piso bajo 1
08004

Empresa de transportes, Guardamuebles y Mudanzas en Barcelona. Servicios de Mudanzas internacionales. Contamos con la más alta tecnología para su mudanza y ponemos a su disposición vehículos totalmente equipados para ofrecerle una gran calidad en el servicio de su mudanza. Nuestros camiones cuentan con suspensión neumática para resguardar su mobiliario de cualquier golpe.







SobreBici.es

C/ Josep Tarradellas 76 Local-2, Tienda
08160
Obert

BICICLETAS: VENTA Y REPARACIÓN, EBIKES







TAXI GRAUPERA

Ronda Roca Blanca 66
08303
Obert

TAXIS: SERVEI DE TAXI Empresa de transport de viatgers. Estem ubicats en un punt estratègic al centre del Maresme. A TAXI GRAUPERA ens esforcem per oferir als nostres clients un servei ampli, personalitzat, flexible i d'alta qualitat. Oferim totes les garanties pel transport de persones: flota de cotxes en constant renovació, manteniment i revisions periòdiques, neteja i desinfecció diària de la flota....







SERGI TAXIS PALAMOS

SANTA MARTA, 71
17230
Obert

TAXIS: SERVICIOS Y PARADAS







TRANSPORTES BENANGELS S.L.

CÍ. ROURE, 5
17706

TRANSPORTES DE MERCANCIAS







TRANS OCEAN TRANSITS

AV. PARAL.LEL, 21
08004

TRANSPORTES: AGENCIAS







TAXI CASALS

ESGLESIA, 6
08670
Obert

SERVEI DE TAXI







Taximés Cubelles

Llama de l'Estacio s/n 08880 Cubelles, España
08880
Tancat

cultura en Cubelles , servicios de transporte en Cubelles , taxis en Cubelles , teletaxi en Cubelles , Transportes en Cubelles , transportista en Cubelles , viajes empresas en Cubelles, cultura (2172)







TAXI SOLE

Avinguda de La Pau 27 5º2ª
25230

TAXIS: SERVICIOS Y PARADAS







Transportes A Martin SL

calle tamarits 2
46023

transporte







TOUR, S.A.

Carrer Josep Pla, 78-80
08019

TOUR, S.A. es una empresa de logística i missatgeria urgent a Barcelona que porta més de 30 anys donant resposta a tot tipus de serveis de paqueteria i enviaments. En part, el secret de la nostra llarga experiència és la cerca incansable per aconseguir l’excel·lència en el servei de logística que proporcionem.







WISSE MOVING

Carrer Francesc Bartrina 39
08370

Wisse Moving és una empresa de mudança internacional amb seu a Catalunya. Oferim una solució de domicili a domicili per a totes les seves mudances. Tenim més de 10 anys d’experiència a organitzar tot tipus de trasllat. El nostre objectiu és organitzar la seva mudança de la manera més eficaç i agradable possible. Hem brindat als nostres clients un servei de mudança excel·lent des de 2009. El nostre objectiu és trobar una solució a mida per a cada client. Wisse Moving pot organitzar la seva mudança desde Catalunya a qualsevol part del món. Cap destinació està massa lluny per a nosaltres! Som una empresa familiar, i entenem les necessitats particulars de famílies (i altres persones) a l’hora de mudar-se d’un país a un altre. Una bona planificació i una comunicació fluida són els nostres secrets perquè la seva mudança sigui un èxit. Les seves pertinences estan en bones mans amb Wisse Moving!







Gere Transportes Y Mudanzas

Ramón y Cajal, 47
08100
Tancat

TRANSPORTES DE MERCANCÍA; TRANSPORTES DE MOTOS; MUDANZAS; MONTAJE DE MUEBLES; LIMPIEZA Y VACIADOS EN GENERAL;